Ovidius Clinical Hospital din Constanța anunță noi promoții de sărbători Intervențiile de urologie, la preț mai mic, până la finalul lunii ianuarie 2019

Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH
Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Afecțiunile care țin de urologie pot fi tratate mai repede, în condiții de siguranță și la un preț mai bun, la Ovidius Clinical Hospital.

Cel mai mare și mai modern spital din sud-estul României anunță acum noi promoții pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

“Cele mai noi pachete promoționale sunt valabile până la 31 ianuarie 2019 și pacienții noștri vor avea parte de toate analizele necesare înainte și după intervențiile chirurgicale. Oferta este valabilă pentru pacienții asigurați”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Pachetul de Urologie – Ureteroscopie cu litotritie calcul unic sau multipli costă 3.950 lei, în timp ce Pachetul de Urologie – Uretrotomie optică are un preț de 3.500 lei.

Pachetele includ:

  • Intervenția chirurgicală
  • Consultațille și investigațiile preopertorii cu tot cu analizele medicale, investigații imagistice, consult cardiologic, anestezic și chirurgical
  • Două zile de spitalizare

Medicii OCH care au grijă de pacienții cu aceste afecțiuni sunt: Asis. Univ. Dr. Azis Olgun, Dr. Vărgău Marian, Dr. Babu Laurențiu.

Programările se fac la telefon 0241 480 400, iar informații suplimentare pot fi găsite și pe website-ul OCH: www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*