Consilierii locali constănțeni au stabilit prin vot cuantumul burselor pentru elevi

Consilierii locali constănțeni au stabilit prin vot cuantumul burselor pentru elevi

Consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat luni, 21 decembrie, în ședință extraordinară, proiectul de hotărâre prin care se stabilesc numărul și cuantumul pentru toate tipurile de burse, aferente semestrului I al anului școlar 2020 – 2021, pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat. Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

„Proiectul de hotărâre pe care vi-l propunem spre vot stabilește cuantumul burselor, după cum urmează: bursele de performanță – 1.000 de lei pe lună, bursele de merit – 100 de lei pe lună, bursele de studiu – 250 de lei pe lună, și bursele de ajutor social – 250 de lei pe lună”, a precizat la începutul ședinței inițiatorul proiectului de hotărâre, primarul Vergil Chițac.

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii prezenți la ședința CLM Constanța.

Astfel, urmează să fie acordate 44 de burse de performanță, 11.508 de burse de merit, 490 de burse de studiu și 3.749 de burse de ajutor social.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*