Consilierii locali ai comunei Valu lui Traian, convocați vineri, 06 august, în ședință extraordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată în data de 6 august.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de vineri, 6 august, ora 12.00. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de prelungire a scrisorii de garanție din partea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA-IFN (FNGCIMM SA-IFN), în cadrul proiectului „Modernizare str. Constanței între Blocurile ANL și str. Împărat Traian, în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.2 din H.C.L. nr.141/04.06.2021 privind aprobarea vânzării, prin licitație, a unor suprafețe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea punerii la dispoziție a suprafeței totale de 1300 m.p. teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei, în vederea atribuirii către persoanele îndreptățite la restituire potrivit legilor fondului funciar.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unui teren ce face parte din domeniul privat al comunei.
  5. Proiect de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită către C.N.A.I.R. S.A.- D.R.D.P. Constanța a terenurilor aparținând domeniului public al comunei Valu lui Traian, pentru realizarea obiectivului „Amenajare intersecție între drumul național DN3 km 244 + 400, Comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării terenului în suprafață de 58 mp., pe care este ridicată o construcție locuință, teren ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  8. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul de investiții: „Modernizare str. Constanței între Blocurile ANL și str. Împărat Traian, în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*