„Constanța Coffee Break” revine la sfârșitul acestei săptămâni cu noi surprize. Sportul, tehnologia și activitățile interactive vor anima bulevardul Tomis

Caravana Națională Siguranța Auto Copii vine, duminică, cu demonstrații practice privind transportul micilor pasageri

În acest sfârșit de săptămână, constănțenii pot participa la o mulțime de activități antrenante în timp ce zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian devine un loc special cu ocazia „Constanța Coffee Break”.

Astfel, ziua de sâmbătă începe în forță: de la ora 10.00, constănțenii sunt invitați la evenimentul sportiv „Crosul României pe ghete Kangoo Jumps”, un proiect național Kangoo Jumps România, care se va desfășura pe o porțiune de maxim 3 km. La final, va avea loc un antrenament distractiv care încorporează exerciții interactive și muzică.

De la ora 16.00, „Logiscool – Școala Internațională de Programare și Robotică pentru Copii și Adolescenți” vine pe bulevardul Tomis. Cei mici au ocazia să descopere cu fascinanta lume MyLogiscool, să afle mai multe despre cum sunt create jocurile lor preferate și, cel mai important, să creeze primul lor joc sau să programeze un robot.

Duminică, de la ora 11.00, Caravana Națională Siguranța Auto Copii vine în întâmpinarea constănțenilor cu demonstrații practice privind transportul micilor pasageri. Pentru părinții care vor sa vadă ce efecte are asupra unui corp neasigurat un impact frontal la o viteză de doar 13 km/h vor fi organizate simulări care au rolul de crește gradul de gradul de conștientizare cu privire la cât este de important ca micuții să fie transportați în scaune auto.

Participanții se pot înscrie la teste de traseu pietonal parcurs în condiții de percepție vizuală deformată, care simulează consumul de alcool, droguri sau oboseală. De asemenea, părinții vor beneficia de consultanță gratuită cu privire la criteriile de alegere a unui scaun auto pentru copii și pot testa scaunele potrivite în funcție de vârsta, greutatea, înălțimea copilului precum și în funcție de marca, modelul și anul de fabricație a mașinii pe care o conduc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*