Consilierii locali ai comunei Valu lui Traian, convocați într-o ședință extraordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în ziua de miercuri, 05 octombrie, de la ora 12.00.

Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, iar proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre pentru completarea H.C.L. nr.108/21.04.2022 privind aprobarea participării în cadrul proiectului „Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a acordului de parteneriat.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării în cadrul proiectului „Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, cu lungimea de 10 metri, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a acordului de parteneriat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*