CT BUS anunță modificări în traseele liniilor 102P, 5-40 și 14 din cauza lucrărilor de resistematizare rutieră

CT BUS anunță modificări majore ale traseelor 13 și 102P/N începând cu 1 iunie. FOTO: CT BUS

CT BUS a informat publicul călător cu privire la modificările traseelor liniilor 102P, 5-40 și 14, care vor avea loc din cauza lucrărilor de resistematizare rutieră desfășurate bulevardul Mamaia. Aceste modificări vor afecta oprirea în stația Pescărie și vor implica, de asemenea, o schimbare în sensul de întoarcere pentru autobuzele liniei 102P.

Conform anunțului CT BUS, începând de luni, 22 mai, autobuzele liniilor menționate nu vor mai opri în stația Pescărie, din cauza lucrărilor de resistematizare rutieră care se desfășoară în zonă. Această modificare este temporară și se estimează că va dura până la finalizarea lucrărilor.

În plus, autobuzele liniei 102P vor întoarce în sensul giratoriu de la Aqua Parc. Această schimbare a traseului este necesară pentru a evita zona afectată de lucrări și a asigura continuitatea serviciului de transport în această zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*