VIDEO Flash Mob în Gara Constanța, cu ocazia minivacanței de Ziua Copilului

Flash Mob în Gara Constanța, cu ocazia minivacanței de Ziua Copilului. FOTO: CFR Infrastructură

Minivacanța de Ziua Copilului i-a inspirat pe cursanții școlii de dans „Total – Centrul atipic de Artă și Mișcare”, care au organizat un flash mob în Gara CF Constanța.

Astfel, potrivit CFR Infrastructură Constanța, 15 tineri au dansat pe melodia  „Love never felt so good”, interpretată de Michael Jackson și Justin Timberlake.

„Noi ne numim Total Dance Crew și suntem trupa de  performanță a școlii „Total – Centrul atipic de Artă și Mișcare” din Constanța. Astăzi, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 9 și 20 de ani au dansat în Gara Constanța. Pentru acest moment am fost inspirați de minivacanță și dorim să încurajăm tinerii să danseze, dar să și călătorească mai des în țară. Ne bucurăm de această vacanță și o exploatăm la maximum cu diferite proiecte, dar mai și călătorim”, a precizat instructorul coregraf Roxana Căbău.

Pregătiți pentru minivacanță, înainte de a urca în trenul care i-a dus la destinație, tinerii au lăsat bagajele din mână și au început să danseze, spre surprinderea călătorilor care se aflau în gară și care s-au oprit timp de câteva minute să îi admire. Apoi, copiii și-au luat rucsacurile și troller-ele și au urcat în trenul care îi ducea în vacanță.

„Ne plac astfel de proiecte, pentru că am vrea ca lumea să danseze din ce în ce mai mult, să facă mișcare sub toate formele, indiferent că suntem în gară, în parc, pe malul mării sau oriunde în oraș. Cursanții noștri vin la școala de dans pentru că se simt bine și descoperă o altă latură a vieții, prin dans, iar acest lucru este cel mai important. Invităm copiii să danseze și să facă orice formă de mișcare, de la alergare, mers cu bicicleta, înot sau orice altceva, pentru că sportul este sănătate pură”, a afirmat Corina Tiron, managerul școlii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*