Polaris M Holding: „Nu aruncați mănușile și măștile de protecție în sacii pentru deșeurile reciclabile

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, Polaris M Holding își desfășoară activitatea în condiții normale.

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, Polaris M Holding își desfășoară activitatea în condiții normale.

Polaris M. Holding are obligativitatea de a asigura colectarea separată a deșeurilor din gospodăriile dumneavoastră.

„Pe această cale, facem un apel către cetățenii: nu aruncați mănușile și măștile de protecție în sacii destinați colectării selective pentru deșeurile reciclabile de plastic/metal sau hârtie/carton. Dacă o singură mască sau o mănușă sunt contaminate, se poate declanșa un întreg lanț de îmbolnăviri”, au transmis reprezentanții Polaris.

Aceștia precizează că măștile de protecție și mănușile folosite trebuie aruncate în pubela destinată colectării deșeurilor reziduale.

„Totodată, recomandăm celor care mută pubelele de gunoi din curte în fața casei și apoi înapoi în curte, să folosească mănuși de protecție și să dezinfecteze mânerele pubelelor”, au mai spus sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*