Consilierii locali ai comunei Cumpăna, convocați miercuri, 21 aprilie, într-o ședință extraordinară

Comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Cumpăna a fost convocată pentru miercuri, 21 aprilie, de la ora 13.00 aceasta având loc la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al UAT Comuna Cumpăna pe anul 2021;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al SC Salubrizare și Gospodărire Cumpăna SRL;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna;
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local al comunei Cumpăna la 31 martie 2021.

De asemenea, în cadrul ședinței va fi prezentat raportul anual privind starea economică, socială și de mediu a comunei Cumpăna pe anul 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*