CTnews TV: Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu, a început demersurile pentru înființarea unei stații de ambulanță, care să deservească toate localitățile din apropiere și să reducă substanțial timpul de răspuns

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei constănțene Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în cadrul emisiunii de la CTnews TV.

Aflat la cel de-al șaselea mandat, primarul constănțean continuă proiectele demarate în ultimii ani, cu o preocupare deosebită pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, asigurarea celor mai bune condiții de învățământ pentru copiii din localitate, dar și pentru înființarea unui serviciu de ambulanță, pentru a reduce substanțal timpii de intervenție în cazul unor evenimente nefericite în localitate sau în apropiere.

Gheorghe Grameni are și o mare nemulțumire, legată de asigurarea siguranței locuitorilor comunei. Deși a reușit să monteze camere de supraveghere pentru siguranța locuitorilor, primarul spune că acestea nu-și arată eficiența, deoarece chiar și când sunt semnalate fapte antisociale, nu are cine să intervină, postul de poliție din localitate neavând personal suficient, iar comuna nu are un buget care să perimită înființarea unui departament de poliție locală.

Mai mult, chiar dacă cei care comit fapte antisociale, precum distrugerea de bunuri din parcurile comunei, sunt amendați, aceștia nu au de unde să plătească sau să fie executați silit.

Întrebat care este secretul longevității sale la conducerea administrației publice locale din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni spune că modul în care îi ascultă pe cei care au nevoie de ajutorul său și al comunității, dar și faptul că ușa primăriei este mereu deschisă pentru cei aflați în nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*