Autobuzele liniilor 101, 101M, 13 și 5-40 vor circula marți, 08 august, pe trasee deviate

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

Din cauza unor lucrări efectuate de compania E-Distribuție Dobrogea pe strada Pandurului, autobuzele liniilor 101, 101M, 13 și 5-40 vor circula marți, 08 august, timp de două ore, pe trasee deviate.

Astfel, pentru a face față acestei situații temporare, CT BUS a anunțat următoarele modificări pentru intervalul orar 10.00 – 12.00:

  • Liniile 101 și 101M cu sensul dinspre Gară vor fi deviate pe următorul traseu: Șoseaua Mangaliei – Dorally – Bulevardul Aurel Vlaicu.
  • Linia 13 cu sensul spre CET va urma următoarea rută alternativă: Șoseaua Mangaliei – Sens giratoriu Lidl – Dorally – Bulevardul Aurel Vlaicu.
  • Linia 5-40 cu sensul spre Cap de Linie Sere va fi deviată astfel: Șoseaua Mangaliei – Strada Hatman Arbore – apoi va reveni la traseul său obișnuit.

Aceste modificări temporare au fost implementate pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor și pentru a minimiza disconfortul călătorilor. Toți pasagerii sunt rugați să țină cont de aceste schimbări și să se informeze în prealabil cu privire la noile trasee ale autobuzelor în acea perioadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*