Școală de vară internațională în domeniul nanotehnologiei la Universitatea Ovidius din Constanța

Școală de vară internațională în domeniul nanotehnologiei la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) va găzdui în perioada 20 – 24 septembrie, Școala de vară internațională cu tema „Nanomateriale și nanotehnologii pentru sisteme energetice avansate”, organizată de către Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie (INSAE), din cadrul instituției de învățământ superior.

Potrivit UOC, Consiliul Tehnic pentru Nanotehnologii al Organizației IEEE a anunțat la începutul acestei săptămâni că a atribuit către INSAE organizarea în acest an, la UOC, a Școlii de vară „Nanomateriale și nanotehnologii pentru sisteme energetice avansate” în perioada 20/24 septembrie, în coordonarea prof. univ. dr. Eden Mamut.

La lucrările școlii de vară, ce se vor desfășura în format hibrid, vor fi 50 de participanți studenți din ani terminali de la programe de licență, studenți de masterat și doctorat, tineri cercetători, cadre didactice și alte persoane interesate.

Cursurile vor fi susținute de lectori de la universități din SUA, Marea Britanie, Italia, Olanda și România.

Evenimentul se înscrie în ciclul de manifestări prilejuite de aniversarea a 10 ani de activitate a Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie.

IEEE reprezintă o organizație globală a cărei denumire provine de la acronimul Institutul Inginerilor din domeniul electric și electronic și include în prezent 395 000 de membrii din 160 de țări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*