Conflict pe o stradă din Ovidiu între mai multe persoane, trei dintre acestea ajungând la spital

Mașină de Poliție

Un conflict între mai multe persoane a avut loc pe o stradă din Ovidiu, iar trei dintre acestea au fost rănite și au ajuns la spital.

Ieri, în jurul orei 20:30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Coralilor din orașul Ovidiu, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, care ar fi avut un conflict spontan, pe fondul băuturilor alcoolice. Dintre acestea, 4 bărbați au fost conduși la sediul Poliției orașului Ovidiu, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, 3 persoane (un bărbat și 2 femei) au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului au fost prezenți și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*