Un tânăr a murit în Sinoe după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, iar apoi autoturismul s-a răsturnat

Mașină de Poliție

Un tânăr și-a pierdut viața în Sinoe după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, iar apoi autoturismul s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 28 aprilie, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp,  iar vehicul s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului rutier,  conducătorul auto a decedat” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*