Centru gratuit de testare COVID în curtea Serviciului de Ambulanță Constanța

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța organizează începând de luni, 7 februarie, un centru de testare Covid-19 în curtea instituției, pe strada Bravilor la numărul 1.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, testarea se face în mod gratuit, cu teste antigen rapid, zilnic, în program 07.00 – 19.00.

„Dacă testul iese pozitiv, se încarcă rezultatul pe platforma CORONA FORMS, iar pacientul este declarat oficial pozitiv. Urmează anchetă epidemiologică, concediu medical, medic de familie etc. Dacă rezultatul iese negativ, automat se prelevează și PCR”, a precizat șeful SAJ Constanța, Ionuț Cealera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*