Conducerea Spitalului Județean Constanța a demarat o anchetă administrativă în urma controlului de la Ministerul Sănătății

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

În seara de 7 aprilie, ministrul sănătății, Sorina Pintea a făcut un control în Spitalul Județean Constanța și a reclamat mai multe nereguli. A cerut chiar și demisii, dar momentan, tot ceea ce a primit, este o anchetă. 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a anunțat că în urma vizitei efectuate în cursul serii de 7 aprilie de către ministrul sănătății, Sorina Pintea și președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, s-a autosesizat și a demarat de urgență o anchetă administrativă în vederea luării măsurilor care se impun față de cazurile semnalate.

„Dezastru este în secția Neurologie. Dezastru, mizerie, debandadă, o lipsă de organizare totală. De remarcat că în toate trei secțiile lipsesc de la intrare materialele de protecție, dar secția Neurologie nu este în regulă. Nu mă refer la reabilitare. Pot să înțeleg că există spații nerenovate, dar nu pot să înțeleg mizeria și faptul că nu respectăm niște indicatori. La intrarea în secție nu există dezinfectant. În toate sălile de tratament erau niște prosoape, în loc de prosoape de hârtie, care după ce că erau prosoape de material erau și murdare”, a declarat Sorina Pintea. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*