Concursul Național de creație literară „Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari” deschide porțile pentru toți pasionații de literatură

Concurs Național de creație literară la Năvodari

Primăria Năvodari anunță începerea înscrierilor pentru cea de-a III-a ediție a Concursului Național de creație literară „Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari”. Tinerii și adulții pasionați de literatură au timp să-și înscrie lucrările până în data de 22 august.

Evenimentul este deschis tuturor celor cu preocupări literare, indiferent de vârstă, iar tema propusă pentru acest an este „TOAMNA LA MINE ACASĂ” la secțiunea „Poezie”, și „LA NĂVODARI” la secțiunea „Proză scurtă”.

Un aspect important al regulamentului este că nu pot fi înscrise în concurs creații literare care au fost deja declarate câștigătoare într-un alt concurs de creație literară.

Persoanele interesate de participare și care doresc să obțină mai multe informații pot suna la numărul de telefon: 0737.431.767, unde vor lua legătura cu Abdul Cair Latip, persoana de contact responsabilă cu organizarea evenimentului. De asemenea, fișa de înscriere este disponibilă pe site-ul oficial al Primăriei Năvodari.

Concursul literar „Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari” este inclus în proiectul „Cultură Acasă”, iar organizatorii sunt nerăbdători să descopere noi talente literare și să ofere o platformă valoroasă pentru exprimarea creativității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*