Mii de pachete cu țigări de contrabandă, depistate la bordul unei nave în Portul Constanța

Mii de pachete cu țigări de contrabandă, depistate la bordul unei nave în Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, la bordul unei nave acostată în Portul Constanța, peste 2.500 de pachete cu ţigări, ascunse și nedeclarate.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au efectuat vineri, 22 aprilie, controlul de frontieră asupra unei nave sub pavilion Honduras, acostată în Portul Constanța. În urma efectuării controlului, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, în cabina unui marinar, 2560 de pachete cu țigarete, diverse mărci.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța și a fost aplicată o sancțiune contravențională de 5.000 lei pe numele unui marinar de pe navă, cetăţean sirian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*