Concursul “Constanța NEWS te invită la concertul Holograf” și-a desemnat câștigătorii. Șase constănțeni merg la “Vedere de la Costinești”

Constanța NEWS te invită la Concertul Holograf
Constanța NEWS te invită la Concertul Holograf

Trei cititori ai publicației Constanța NEWS se vor bucura de concertul acestei primăveri de la Constanța. Ei s-au înscris cu un comentariu și un share la concursul care le aducea invitații duble pentru concertul “Holograf” care are loc pe 26 martie.

Peste 200 de cititori și-au manifestat dorința de a intra în posesia invitațiilor. În urma tragerii la soți de miercuri, 22 martie, Brenda Brindusa, Daniel Iordache și Silviu Viziteu au fost desemnați câștigători ai invitațiilor duble.

Câștigătorii au fost notificați pe Facebook și au la dispoziție 3 zile pentru a intra în posesia invitațiilor (până pe 25 martie, la ora 14.00). În caz contrar, invitațiile vor fi redistribuite altor participanți la concurs.

Felicitări norocoșilor câștigători și vă invităm să rămâneți alături de Constanța NEWS și pentru alte concursuri la fel de interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*