Constanța NEWS te invită la concertul HOLOGRAF. Câștigă trei invitații duble la cel mai mare eveniment muzical al primăverii de la Constanța

Constanța NEWS te invită la Concertul Holograf
Constanța NEWS te invită la Concertul Holograf

Conertul “Vedere de la Costinești” poate fi considerat un fel de Best-of Holograf. Trupa care a încântat atâtea generații de români revine pe scenă cu hituri din diverse perioade de activitate.

Spectatorii din Constanța au ocazia să-i vadă pe scena Casei de Cultură Sindicatelor, duminică 26 martie la ora 20.00.


Publicația “Constanța NEWS” pune în joc 3 invitații duble pentru fanii trupei Holograf.

Tot ce ai de făcut este să distribui pe Facebook acest articol și apoi să lași un comentariu sub articol sau pe pagina de Facebook “Constanța NEWS” în care să ne spui piesa ta preferată din repertoriul Holograf. Nu uita să dai un like paginii de Facebook Constanța NEWS!

Tragerea la sorți are loc pe data de 22 martie 2017 și tot atunci vor fi anunțați și cei trei câștigători care merg cu partenerul la concert.


Turneul “Vedere de la Costinești”

Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare, cu cântări la chitară și plete în vânt, cu declarații de dragoste la malul mării, dar și momentele rebele de rock masculin, ca în hitul “Știu cine sunt”. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinesti”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cat de departe”, “Nu mai e timp” etc.

“Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineștiul înseamnă cumva un val de succes. Trebuia să arătăm bine și bineînțeles să cântăm bine. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costinești. Cântam atunci cam o oră în concert, în fiecare seară, până la 9 jumătate, pentru că apoi se închidea tot și trebuia să înceapă petrecerile pe plajă, unde se aduna tot Costineștiul. Atunci ne-am făcut mulți prieteni acolo, care pe vremea aceea erau și ei la început de carieră, iar astăzi sunt persoane publice cunoscute”, își amintesc cei cinci muzicieni de la Holograf.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămane mereu în actualitate, publicul lor bucurându-se în aceeași măsură atât de melodiile de început, cât și de piese mai recente, precum “Deschide-mi inima”. De asemenea, în premieră pentru audiența de la Sala Palatului, în data de 20 martie va fi lansată o nouă piesă Holograf.

Biletele pentru spectacolele “Vedere de la Costinesti” se găsesc pe http://bit.ly/2nmtnwv și http://bit.ly/2nmHv92 .

Trupa HOLOGRAF. FOTO Dimitri Caceaune
Trupa HOLOGRAF. FOTO Dimitri Caceaune

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul "Constanța NEWS te invită la concertul Holograf" și-a desemnat câștigătorii. Șase constănțeni merg la "Vedere de la Costinești" | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*