IPS Teodosie participă la Concertul caritabil de Crăciun de la biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța

Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu
Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu

Ziua de duminică este una încărcată de evenimente pentru Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. Ierarhul va oficia slujba de la Catedrala arhiepiscopală pe 13 decembrie la ora 8.45, după care, la ora 14.00 participă la Taina Sfântului Maslu la parohia „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Eforie Sud.

Momentul special al acestui sfârșit de săptămână va avea loc însă abia la ora 18.00, la biserica „Sfântul Vasile cel Mare” situată în cartierul Inel II, pe strada Ion Neculce. Acolo are loc Concertul caritabil de Crăciun.

Grupul bizantin „Sf. Vasile cel Mare”, dirijat de protopsalt prof. Marian Bostan va încânta audiența cu colinde și cântece bisericești. Lor li se va alătura corul „Belcanto” al Școlii gimnaziale nr. 39, „Nicolae Tonitza”, dirijat de ierodiacon prof. Calinic Savin. Fondurile rezultate din această acțiune vor fi donate copiilor Radu-Ștefan Popescu (14 ani) și Matei-Lucian Mitea (9 ani), diagnosticați cu tetrapareză spastică.

În plus, toți copiii prezenți la concert vor primi cadouri pregătite de parohia „Sf. Vasile cel Mare”.

Afis Concert Caritabil de Craciun
Afis Concert Caritabil de Craciun

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*