#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Spărgătorul de nuci” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din piesa de teatru "Spărgătorul de nuci". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

În lumea poveștilor, totul este posibil și fermecător, chiar și visele cele mai năstrușnice, iar „Spărgătorul de nuci” este un spectacol fascinant, cu marionete clasice,  în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă de basm. Piesa “Spărgătorul de nuci” este programată pe data de 8 decembrie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 8 decembrie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 5 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Experiența personajelor principale din piesa “Spărgătorul de nuci” este împărtășită în mod direct cu micii spectatori. Ei descoperă la sfârșitul piesei că visele sunt cel frumos dar al copilăriei, iar părinții sunt îndrumați, de către povestitor, să nu spulbere magia imaginației si a jocului copiilor.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu

Regia şi scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: M.C. Ranin

Ilustrație muzicală: Viorel Andrinoiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*