#CONCURS Hai la Eforie Aqua Park! Constanța NEWS pune la bătaie 3 seturi de 4 invitații pentru întreaga familie

Eforie Aqua Park. FOTO Facebook
Eforie Aqua Park. FOTO Facebook

Căldura de afară nu este decât un bun motiv de bălăceală. “Constanța NEWS” te invită la Eforie Aqua Park. Și nu oricum, ci cu toată familia! Punem la bătaie 3 invitații pentru câte 4 persoane fiecare. În total oferim 12 locuri pentru 3 familii norocoase.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați sâmbătă, 4 august.

Eforie Aqua Park este centrul distracției din sudul litoralului. De mai bine de patru ani, acolo poți să petreci o zi întreagă alături de familie. Ai la dispoziție tobogane, animatori și invitați speciali. Parcul acvatic este deschis de la ora 9 dimineața pentru cei mici și pentru părinți. Adulții au la dispoziție și un jacuzzi uriaș cu o capacitate de peste 25 persoane, iar tinerii se pot distra la rodeo, petrecerile interactive, orele de dans sau Zumba sau programele de animație cu clovni și magicieni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*