#CONCURS Câștigă trei invitații duble la ”Profesiunea Doamnei Warren”, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Secvență din piesa de teatru ”Profesiunea Doamnei Warren”. FOTO Teatrul Mic

O comedie semnată de George Bernard Show poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni la Constanța. Piesa de teatru ” Profesiunea Doamnei Warren” are loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, în data de 17 iunie, de la ora 19.30

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 16 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vineri, 17 iunie, la ora 19:30, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța va prezenta piesa de teatru ”Profesiunea Doamnei Warren” cu Maia Morgenstern, Cristina Mihăilescu, Mihaela Velicu, Claudiu Istodor, Tudor Istodor, Avram Birău și Ion Lupu.

Pentru prima dată, o familie de actori va urca pe scena constănțeană pentru a oferi publicului o piesă de excepție scrisă de George Bernard Shaw.

Scrisă în 1893, piesa ”Profesiunea doamnei Warren” a  fost cenzurată timp de opt ani, iar când, în sfârşit, a avut premiera la Londra în 1902, publicul a fost de-a dreptul indignat de conţinutul controversat la vremea aceea. Povestea se desfăşoară în jurul relaţiei dintre doamna Kitty Warren, matroana unui bordel şi fiica ei, Vivie.

Autor: George Bernard Shaw

Traducerea: Claudiu Istodor

Regia: Claudiu Istodor

Scenografia: Maria Miu

Light Design: Iulian Bălțătescu

Ilustraţie muzicală: Tudor Aaron Istodor

Piesa a primit avizul de a putea fi jucată de un teatru profesionist la un an după ce autorul ei câştigase premiul Nobel, în 1925. Piesa fusese inițial interzisă, deoarece Shaw demască imoralitatea societăţii engleze acoperită de falsa aparenţă, de filistinism şi ipocrizie.

Detalii suplimentare pe https://fb.me/e/1CIb4Q0fi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*