FOTO Percheziții în Constanța la persoane bănuite de contrabandă și punere în circulație de produse contrafăcute

Percheziții în Constanța la persoane bănuite de contrabandă și punere în circulație de produse contrafăcute

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat la începutul acestei săptămâni 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă și punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, polițiștii SRPT Constanța au depistat luni, 5 aprilie, în flagrant delict, doi bărbați ce transportau 400 de litri de motorină, despre care existau indicii că ar fi fost achiziționată în mod ilegal.

În urma a patru percheziții domiciliare, efectuate în municipiul Constanța și Portul Constanța – Sud – Agigea, au fost ridicate două autoturisme, 180 de litri de motorină, 7.000 de lei, 150 de euro și 3 telefoane mobile.

În continuarea cercetărilor, la data de 6 aprilie, polițiștii au depistat, în flagrant delict, trei bărbați care descărcau, dintr-un autocar, bijuterii din aur în greutate de 272 de grame, 2.860 de țigarete de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, 64 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, 18 poșete, precum și 20 de parfumuri, bunuri care ar fi fost sustrase de la controlul vamal sau care ar purta mărci înregistrate.

Ulterior, au fost efectuate nouă percheziții domiciliare, în județul Constanța, fiind indisponibilizate peste 100 de articole vestimentare, două parfumuri, bunuri purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, precum și 23 de pachete de țigarete, fără a avea aplicate timbre de accizare.

Șase bărbați sunt cercetați pentru contrabandă și punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*