#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Lebedele” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din piesa de teatru "Lebedele". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Piesa “Lebedele”, o adaptare neconvențională, dar plină de sensibilitate și profesionalism, după minunatul basm al lui Hans Christian Andersen, poate fi urmărită în premieră duminică, 3 noiembrie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această minunată piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 3 noiembrie, de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în seara de 31 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Alături de blânda și curajoasa Eliza care se sacrifică și pătrunde într-o lume a tăcerii pentru a rupe vraja aruncată asupra celor 11 frățiori ai ei, copiii vor face cunoștință cu personaje ca vicleana Mașteră, Împăratul, cruda Babă Zdreanța, Prințul, misterioasa Zâna Morgana, spiritele sau Pisica vrăjitoarei și vor învăța cât de important este să îți prețuiești familia (Eliza suferă enorm că ea și frățiorii ei sunt orfani de mamă) cât și faptul că bunătatea și blândețea reprezintă întotdeauna soluțiile în abordarea unor situații extreme în viață.

În final, binele învinge și Eliza reușește prin sacrificiul pe care îl face pentru cei 11 frați ai ei, transformați în lebede de vrăjitoarea cea rea, să rupă vraja aruncată asupra lor .

Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, actor, scenarist și regizor de teatru de animație. Decorurile magnetizante ce îi poartă pe copii într-o lume plină de mistere, sunt lucrate cu măiestrie de scenografa constănțeană Eugenia Tărășescu-Jianu, cu o coloană sonoră coordonată de compozitorul Alexandru Berehoi, cu versuri pline de umor și impact emoțional ce ajută la dezvoltarea prezentării personajelor.

Coregrafia spectacolului este realizată de talentatul coregraf Ionuț-Sergiu Anghel.

În distribuție, micii spectatori îi vor reîntâlni pe Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi.

Spectacolul este recomandat copiilor care au împlinit șase ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*