CONCURS: Câștigă o invitație dublă la o comedie jucată de doi actori constănțeni – “6 din 49”

Comedia "6 din 49"
Comedia "6 din 49"

“6 din 49”. Acesta este numele comediei care se joacă joi, 21 ianuarie, la ora 21.00 pe scena Harlequin Mamaia. Piesa de teatru cu adevărat inedită îi are în rolurile principale pe Mirela Pană și Bogdan Caragea.

Constanța NEWS pune la bătaie o invitație dublă pentru cititori. Tot ce ai de făcut este să dai share acestui articol pe Facebook cu hashtag-ul #ConstantaNews și să dai un LIKE paginii noastre de Facebook – https://www.facebook.com/ctnewsro/

Câștigătorul va fi ales și anunțat pe 20 ianuarie.

Povestea este simplă: un cuplu de oameni normali este pus în fața unui bilet câștigător la LOTO în valoare de câteva milioane de euro.

Cei doi evoluează de la o bucurie frenetică și imaginație bolnavă, până la frică paralizantă sau paranoia avansată. Hibele mai vechi sau mai noi ale relației lor ies încet încet la iveală în situații comice, tragicomice și culminează cu un gest extrem și imprevizibil.

Comedia “6 din 49” este o adaptare după piesa lui Spiro Gyorgy, pusă în scenă de Bogdan Caragea. Detalii despre rezervări și bilete, pe pagina de Facebook a evenimentului. Doi norocoși cititori ai Constanța NEWS pot merge la spectacol gratuit!

Afișul piesei "6 din 49"
Afișul piesei “6 din 49”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*