#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Fata babei și fata moșneagului” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Scenă din spectacolului "Fata babei și fata moșneagului". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare"

Una dintre cele mai îndrăgite povești ale lui Ion Creangă poate fi urmărită de cei mici la sfârșitul acestei săptămâni. Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” Constanța programează duminică, 2 iunie, de la ora 10.00, piesa “Fata babei și fata moșneagului”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 2 iunie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 31 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Originalitatea cu care s-a transpus în scenă cunoscuta şi îndrăgita poveste a lui Creangă, cu prezenţa actorului lângă păpuşa personaj, dăruiesc spectacolului un plus de interes în vizionarea lui.

Spectatorul este fascinat de povestea în sine, şi de modul în care este vizibilă mişcarea şi interpretarea personajelor păpuşi, expresivitatea acestora din urmă fiind predominantă. Reacţiile spectatorilor mari şi mai ales mici, sunt atât de spontane încât ideea ca răul este pedepsit întotdeauna devine foarte clară.

Distribuţia: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Daniela Vlad, Claudia Zaharia/ Tiberiu Roşu, Grațian Prisacariu

Regia şi scenariul: Daniel Stanciu

scenografia: Delia Cornelia Ioaniu

muzica: Dan Bălan

Vârsta: 3 – 10 ani

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*