Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovschi” din Constanța trebuie modernizat. Pe 8 Mai are loc primul spectacol caritabil

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani
Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani

“Răpirea din Serai” este spectacolul care deschide seria evenimentelor caritabile menite să strângă fonduri pentru modernizarea teatrului “Oleg Danovski” din Constanța. Evenimentul de mare excepție are loc pe 8 mai 2016, începând cu ora 19.00.

Proiectul “Oameni de Valoare pentru Constanța” încurajează promovarea culturii și vă lansează invitația pentru reconstrucția morală. Proiectul este susținut de Isis Hospital, Pangeea și “Fii Donator de Zâmbete”.

Poster spectacol caritabil TNOB
Poster spectacol caritabil TNOB

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*