FOTO Moș Crăciun aduce magia sărbătorilor de iarnă și în comuna Saraiu

Moș Crăciun aduce magia sărbătorilor de iarnă și în comuna Saraiu

În Saraiu a început montarea luminilor de sărbătoare, iar întreaga comună se pregătește pentru iluminatul de Crăciun. De asemenea, Moș Crăciun va sosi și anul acesta cu cadouri, atât pentru copii, cât și pentru toate familiile din localitate.

„Ne pregătim temeinic pentru tot ceea ce reprezintă sărbătorile de iarnă. Astfel, în această perioadă am început montarea beculețelor și ghirlandelor pentru iluminatul festiv, amenajăm parcul lui Moș Crăciun și pregătim cu cadouri pentru toți. Astfel, toate familiile din comună vor primi câte din pachet, ce va conține zahăr, ulei, făină, mălai, orez, vin, un cozonac și o sticlă de suc. Costul unui astfel de pachet este de aproximativ 100 de lei. De asemenea, toți copiii înscriși în unitățile de învățământ de pe raza comunei precum și cei mai mititei, de până la vârste de trei ani, vor primi și ei un pachet cu dulciuri, tot în valoare aproximativă de 100 de lei per pachet. Majoritatea banilor pentru aceste cadouri provin din sponsorizări”, spune primarul comunei Dorinela Irimia .

Totodată, localnicii, dar și vizitatorii, vor fi așteptați, la mijlocul lunii decembrie, să asiste la un frumos festival de colinde, organizat cu ajutorul celor de la Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, ce crește și se dezvoltă frumos de la an la an.

„În data de 16 decembrie, comuna Saraiu va fi gazda celui mai frumos festival, cel al Colindelor. La acest festival, pe lângă Corala Armonia, copiii colindători, ori cetele de la sate, mai avem multe bucurii sa va împărtășim, cum ar fi prezența personajelor din basme, focuri de artificii și un Moș Crăciun care va avea o vorbă, un sfat și o tolba plină cu dulciuri pentru toți copiii. Și, de asemenea, va primi toate scrisorile pe care cei mici le au pentru cadourile de anul viitor. Toți copiii vor găsi ca dar de la Moșul o vată de zahăr și o ciocolată caldă, iar cei mai mari, de la 18 ani pana la 100 de ani, vor primi din partea Moșului și câte un pahar cu vin fiert, cu măr și scorțișoară. Doar unul! Avem o lună plină de amenajat, de aranjat și de pregătit, ca totul să iasă perfect. Și va ieși așa cum trebuie”, a mai spus edilul șef al comunei, Dorinela Irimia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*