#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Califul barză” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Scenă din spectacolul "Califul barză". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare"

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” reia spectacolul „Califul Barză”, o adaptare după povestea lui Wilhelm Hauff. Piesa este programată duminică, 19 ianuarie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 19 ianuarie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 16 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Frumoasa prințesă Carolina, de care Marele Calif este foarte îndrăgostit, este răpită de vrăjitorul Barbanaduk, transformată în cucuvea și ținută, vai, într-o colivie până când va accepta să-i fie soție uriașului vrăjitor.

Salvarea Carolinei va veni însă în urma unor spectaculoase transformări în berze ale Califului îndrăgostit și ale slujitorului acestuia, fidelul și lingușitorul Abdulah. Berzele vor ajunge la timp în castelul vrăjitorilor și o vor salva pe prințesă, datorită miraculosului praf albastru și al unor cuvinte magice deslușite de înțeleptul Selim: mutaboribilis horibilidricudini.

În distribuție: Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Daniel Stanciu, scenografia de Cristina Pepino pe muzica realizată de Gabriel Basarabescu.

Vârsta recomandată  a spectacolului este 5+.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*