#CONCURS Câștigă trei invitații duble la spectacolul “Gaițele”, de la Teatrul de Stat Constanța

Spectacolul Gaițele poate fi urmărită în această săptămână la Constanța. FOTO Teatrul de Stat Constanța

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale Teatrului de Stat Constanța poate fi urmărit de spectatori în această săptămână. Piesa “Gaițele” de Alexandru Kirițescu este programată joi, 23 mai, de la ora 19 la sediul teatrului.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la accest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 23 mai. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 22 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Montarea de la Constanţa, ce poartă semnătura regizorului Lucian Iancu, poate rivaliza cu cele mai celebre montări ale acestui text. Apetenţa publicului pentru peripeţiile familiale ale clanului Dudulenilor, pentru replicile savuroase şi bârfele suculente, dar şi pentru viziunea regizorală, se traduce în săli pline la fiecare reprezentaţie.

În distribuție: Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Cazan, Claudia Mihuț, Gabriel Neață. Scenografia spectacolului este semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu iar coregrafia de Raimonda Potlog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*