#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Old Love”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului Old Love

O comedie romantică, în două acte, cu un final de tip Hollywood, are loc la începutul lunii viitoare la Casa de Cultură din Constanța. Piesa “Old Love” este programată pe data de 5 februarie, de la ora 19. Din distribuție fac parte Constantin Cotimanis, Paula Chirilă și Adrian Păduraru

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 1 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

”Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă a piesei.

O iubire veche, care are acțiunea în zilele noastre, îi leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, MollyGraham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Din distribuție fac parte Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor

“Old Love” este o producția a Teatrului Alexandru Davila Pitești.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*