În ședința de CJ, consilierii constănțeni vor dezbate proiecte privind transportul public și fonduri pentru copiii instituționalizați și cultură

Consilierii județeni PSD și PMP. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii județeni PSD și PMP. FOTO Adrian Boioglu

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, pe data de 29.09.2017, ora 11,00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Ocupare a Funcțiilor Publice din cadrul Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2018.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenței de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C.Flaviu Transcom S.R.L.

3. Proiect de hotărâre privind acualizarea programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean, valabil în perioada 2014-2019, prin modificarea graficului de circulație corespunzător traseului cod 34 Constanța – Agigea – Sanatoriu.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”- Constanța.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”- Constanța.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”- Constanța.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Judeţean de Resurse și de Asistenţă Educațională – Constanţa.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Biblioteca Județeană „I.N.Roman” – Constanța.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” – Constanța.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții de la Teatrul de Stat Constanța.

12. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 la Teatrul de Stat Constanța.

13. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 şi modificarea listei de investiţii pentru Spitalul Clinic de

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listei de investiții, pe anul 2017, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

15. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.103/28.04.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.199/28.07.2017 privind reapartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.

17. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Centrului Cultural Judeţean Constanţa “Teodor T. Burada”.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă , Constanţa”.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă, Constanţa”.

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa.

25. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2407/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

26. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2404/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Semnatarii proiectelor sunt preşedintele CJC – Marius Horia Ţuţuianu și vicepreședinte CJC – Claudiu Iorga Palaz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*