#CONCURS Câștigă patru invitații duble la concertul “Regal vienez” de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului Regal Vienez.

Un regal muzical are loc la sfârșitul săptămânii viitoare la Constanța. Și nu vorbim de orice fel de regal, ci de unul vienez. La Casa de Cultură este programat pe data de 28 septembrie, de la ora 19, un concert extraordinar de Crăciun, în interpretarea Orchestrei Simfonice Radio din Ucraina.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un concert de înaltă ținută. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 24 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Concert extraordinar de Crăciun

Orchestra Simfonică Radio din Ucraina a fost creată pe data de 5 octombrie 1929, fiind recunoscută pentru arta sa pe plan național și internațional.

Interpretarile cele mai de succes ale Orchestrei au avut loc pe scenele principale al capitalei Ucrainei, precum Societatea Naționala Filarmonica a Ucrainei, Palatul Național al Ucrainei și Opera Națională a Ucrainei. Participarea interpreților de operă de renume mondial și instrumentiști precum Jon Lord (compozitor si pianist de la “Deep Purple” – Anglia), Keiko Matsui (pianist de jazz, Japonia), Anatoliy Kocherga (bass, Austria), Anatoliy Solovyanenko (tenor, Ukraina), Zurab Sotkilava (tenor, Russia), Tatiana Grindenko (vioara, Russia), Victoria Mullova (vioara, Austria), Liana Isakadze (vioara, Russia), Alexander Knyazev (violoncel, Russia), Vladimir Krainev (pian, Germany) a devenit o adevărata împodobire a concertelor.

Orchestra a fost în ultimii 6 ani în turneu prin 12 țări din Asia, Europa și Africa – în Coreea de Sud, Iran, Algeria, Tunisia, Spania, Portugalia, Italia, Franța, Olanda, Luxemburg, Belgia, Polonia și Belarus.

Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 și 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet “Aniko Ballet”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*