#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Punguța cu doi bani” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din piesa "Punguța cu doi bani". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite povește ale lui Ion Creangă prinde viață cu ajutorul actorilor de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Cei care doresc să (re)vadă povestea cocoșului năzdravăn sunt așteptați duminică, 10 martie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 10 martie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Punguța cu doi bani este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb “Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. O poveste tradiţională și un joc actoricesc de excepție sunt îmbinate cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști.

Copiii se vor distra de minune urmărind povestea cu o morală clară, cu moșul ce avea un cocoș și baba o găină. Cocoșul, supărat că moșul tot îl bătea, că nu îi era de nici un folos, a plecat dezamăgit în lume. El trece printr-o grămadă de peripeții (cum ar fi când a fost aruncat în fântână, în cuptor…..), totul pt o punguță cu doi 2 bani, găsită pe drum.

În final, ambițiosul cocoș îi aduce bătrânului său o grămadă de galbeni și multe animale, făcându-l extrem de bogat.

În distribuție:  Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Tiberiu Roșu, Ion Ciolan

Regia și scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: Eugenia Tărăşescu-Jianu

Coregrafia: Olimpia Iordache

Muzica: Dan Bălan

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*