Bărbat reținut pentru tentativă la omor, după ce și-a înjunghiat tovarășul de pahar

Un bărbat a fost reținut prin ordonanță a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, acuzat pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, după ce și-a înjunghiat tovarășul de pahar în fosta Tabără de copii Năvodari.

Potrivit rechizitoriului procurorilor constănțeni, în seara zilei de joi, 09 decembrie, în jurul orelor 22.30, în timp ce se aflau în interiorul unui apartament al unui bloc din fosta Tabără de copii Năvodari, pe fondul unui conflict preexistent și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un cuțit în zona spatelui, astfel încât i-a provocat leziuni ce i-au pus viața în primejdie, prin hemopneumotorax stâng și pneumotorax bilateral.

În cursul zilei de vineri, 10 decembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*