#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Albă ca Zăpada” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul Albă ca Zăpada. FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare" Constanța

Spectacolul Albă ca Zăpada este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii. Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” programează piesa “Albă ca Zăpada” duminică, 3 martie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 3 martie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 28 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Albă-ca-zăpada” este o combinație magică intre oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă, compusă de Liviu Prossi și în stilul regizoral, deja cunoscut, filmic și cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu.

Frumoasa prințesă, “cu pielea imaculată ca prima zăpadă, cu buze roșii ca sângele și cu părul negru precum abanosul” (în interpretarea plină de delicatețe și candoare a Alinei Manțu) reușește, în final, să se elibereze de răutatea mamei vitrege și să trăiască fericită alături de prințul salvator.

Micuții vor înțelege că fiecare om este frumos în felul lui și că este indicat să nu aibă încredere în străini sau persoane pe care nu le cunosc.

În distribuție: Alina Manțu, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Daniela Vlad, Claudia Zaharia.

Regia și scenariul: Bogdan Drăgulescu

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Liviu Prossi

Vârsta: 4 -12 ani

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*