VIDEO Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce un elev din Poarta Albă a fost victimă unui caz de bullying

Poliţiştii constănțeni au început o anchetă în comuna Poarta Albă, după ce un elev a primit de la colegi de școală o înregistrare video în care era amenințat și înjurat. Copiii implicați au, cu toții, numai 12 ani.

„La data de 25 septembrie, urmare a vizionării unor imagini video postate pe o rețea de socializare, în care mai mulți minori adresează cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, unui băiat de 12 ani, polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că elevul în cauză ar fi primit de la colegii săi un videoclip în care îi erau adresate injurii și amenințări. Copiii implicați în incident au fost identificați, fiind vorba despre doi băieți și trei fete, toți în vârstă de 12 ani.

„Totodată, în vederea gestionării fenomenului de bullying, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă vor relaționa cu conducerea unității școlare, în care elevii își desfășoară orele de curs,  precum și cu celelalte instituții competente”, au mai precizat sursele citate.

Precizăm faptul că reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța vor fi informați cu privire la caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*