#CONCURS Câștigă trei invitații duble la concertul lui Ștefan Bănică de la Casa de Cultură Constanța

Ștefan Bănică vine la Constanța. FOTO Afișul evenimentului
Ștefan Bănică vine la Constanța. FOTO Afișul evenimentului

Pentru al nouălea an consecutiv Ștefan Bănică susține concertul “Te iubesc, femeie”. Artistul va cânta pe data de 5 martie, de la ora 19.30 la Casa de Cultură din Constanța, evenimentul fiind dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest concert eveniment. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 5 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Ștefan Bănică susține pentru al 9-lea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

Va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă caldă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani.

Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună unește generațiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*