#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul “Phoenix – Fie să renască Tour 19” de la Teatrul “Oleg Danovski” Constanța

Concert Phoenix și Nicu Covaci, la Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Legendara trupă Phoenix revine la Constanța în cadrul unui nou spectacol “Fie să renască Tour 19”. Evenimentul este programat pe 21 noiembrie, la Teatrul de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Publicația Constanța NEWS și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 3 invitații duble la concert.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 10 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul național cuprinde 14 orașe si merge pe aceeași linie. Se numește „Fie să Renască” și are un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare.

“Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele pe care i l-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând”, a declarat Nicu Covaci.

Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno-rock. Piese celebre au fost, sunt și inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care au scris istoria Phoenix.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*