OMD Mamaia-Constanța aduce din nou muzică live în Mamaia: concertele verii continuă cu Claudia Pătrășcanu și Marius Mihalache

OMD Mamaia-Constanța aduce din nouă muzică live în Mamaia

Litoralul Mării Negre se transformă într-un regal al muzicii live, pe măsură ce Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța (OMD) prezintă o serie de concerte de neuitat pentru vara aceasta. După un weekend plin de muzică și voie bună, în care artiști precum Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R și naistul renumit Nicolae Voiculeț au cucerit scena din Piațeta Cazino, Mamaia se pregătește să ofere încă o experiență muzicală memorabilă în acest sfârșit de săptămână.

În data de 19 august, cu începere de la ora 20.30, centrul stațiunii Mamaia devine gazda unui eveniment muzical aparte. Claudia Pătrășcanu, față cunoscută a scenei muzicale românești și fostă membră a trupei Exotic, marchează 25 de ani de când a debutat în industria muzicală autohtonă. Ea aduce în fața publicului un concert solo ce promite să trezească amintiri nostalgice pentru iubitorii muzicii anilor 2000, dar să atragă și noile generații de fani.

Din programul muzical nu vor lipsi nici influențele folclorice, jazzul vibrant și acordurile clasice. Împreună cu Claudia Pătrășcanu, publicul va avea ocazia să experimenteze o adevărată călătorie muzicală. Evenimentul continuă cu o interpretare unică a celebrului țambalist român, Marius Mihalache, care va urca pe scenă alături de invitații săi speciali, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu.

„Atmosfera vibrantă de pe faleză, plajele animatoare și terasele pline de viață reconfirma faptul că Mamaia este cu adevărat destinația anului 2023. Evenimentele noastre muzicale au adus o nouă dimensiune de distracție în centrul stațiunii și suntem încântați să vedem reacția pozitivă a atât a turiștilor, cât și a localnicilor”, a subliniat George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Concertul de sâmbătă seara înseamnă al nouălea eveniment organizat de OMD Mamaia-Constanța în această vară, pentru a încânta turiștii care poposesc în stațiune. Până acum, 15 artiști și trupe au urcat pe scena special amenajată în Piațeta Cazinoului. În plus, publicul are ocazia de a se bucura nu doar de recitaluri, ci și de un impresionant spectacol de lumini și lasere care dansează pe cerul din Mamaia.

Cei care nu pot ajunge personal la eveniment pot să fie parte din experiență prin transmisiunile live online pe conturile oficiale OMD de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații, fotografii și detalii, puteți urmări paginile “Mamaia Constanța” de pe platformele Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin. Astfel, atmosfera magică a concertelor de vară din Mamaia poate fi trăită și de cei care se află la distanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*