The King of Rockabilly-Blues la Doors Club

Louis King la Doors Club
Louis King la Doors Club

La Doors Club ți se pregătește o seară de Rockabilly-Blues cu Louis King din Australia. Un eveniment în cadrul turneului european, prin care „Regele Rockabilly-ului și al Blues-ului Australian” aniversează 20 de ani de carieră. Acesta are loc duminică, 21 mai, de la ora 20,oo.

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings. Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”.

De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festival” – Spania, iar începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA la renumitul festival “Viva Las Vegas”. Tot în acest an, Louis King celebrează 20 de ani de muzică printr-un turneu în Australia și Europa. Cu prilejul acestui eveniment, ne bucurăm să îl primim în luna mai pentru prima dată în România pe Louis King – „Regele Rockabilly-ului și al Blues-ului Australian”!

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 15 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pewww.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*