#CONCURS Câștigă 2 invitații de 4 persoane fiecare la Parc Aventura Paradis Land Neptun

Paradis Land Neptun

Parc Aventura Paradis Land din Neptun este o oază de relaxare și reprezintă un mod foarte plăcut de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii. Parcul reprezintă în această vară o alternativă inedită la plajă sau la răcoritul în piscine. Oamenii au posibilitatea să petreacă împreună câteva ore de neuitat, copiii putând să se aventureze pe trasee cu grade de dificultate diferită, iar părinții să își retrăiască astfel copilăria.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la Parc Aventura Paradis Land din Neptun. Două invitații pentru câte o familie de patru persoane fiecare sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea să meargă la Parc Aventura Paradis Land
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 29 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! Invitațiile pot fi revendicate, de luni până vineri, până la sfârșitul lunii septembrie 2019.

O invitație asigură accesul în Parcul Aventura Paradis Land pentru patru persoane. Două dintre acestea vor beneficia în mod gratuit de închirierea echipamentului pentru 2-3 ore de aventură pe traseele cu jocuri prin copaci. Celelalte două persoane vor achita închirierea echipamentelor, dacă vor solicita acest lucru. De asemenea, orice altă activitatea opțională pentru copii sau adulți nu este acoperită de această invitație.

Un alt aspect important este că în parc ținuta recomandată este sport, de preferat cu pantaloni lungi. Încălțămintea trebuie să fie tot sport (exclus papuci de plajă). Sunt acceptate sandalele de vară, model sport. Este indicat ca fetele să poarte părul prins în coc, sub casca de protecție.

Paradis Land îi invită atât pe cei mici, cât și pe cei mari la o activitate sportiva, dar și de relaxare în mijlocul naturii. Vizitatorii au la dispoziție 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupa de vârstă. Fiecare traseu este simbolizat de o culoare specifică pentru a fi ușor de recunoscut de către participanți.

Cei care vizitează parcul nu sunt însoțiți pe trasee. După cumpărarea biletului ei vor urma un instructaj și o demonstrație de securitate pentru aproximativ 20 de minute, timp în care angajații Paradis Land le vor explica modul de utilizare a echipamentului și vor fi prezentate normele și regulile de siguranță. Supraveghetorii traseelor intervin doar atunci când este cazul.

Pe timpul verii, Paradis Land este deschis zilnic, 7 zile din 7, de la ora 10.00 la 20.30.

Paradis Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, care îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari să-i descopere secretele. Ei pot să stea câteva ore într-un mediu curat și sănătos, iar traseele aduc un plus de jocuri și activități, care au și aspecte educative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*