#CONCURS Câștigă patru invitații duble la concertul lui Fuego de la Casa de Cultură Constanța

Afișul concertului lui Fuego de la Casa de Cultură.

Paul Surugiu – Fuego susține un concert la începutul săptămânii viitoare la Constanța. Spectacolul este programat pe data de 18 decembrie, la ora 19, la Casa de Cultură.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un spectacol de colinde, interpretate de unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.

Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Decembrie este luna în care Paul Surugiu – Fuego, un brand al Crăciunului românesc și unul dintre cei mai iubiți artiști pornește la drum cu un turneu dedicat sărbătorilor de iarnă – “Colindător la Porțile Cerului”.

Fuego promite publicului multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Fanii se vor putea bucura de un spectacol de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți si de oameni dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și de patriotism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*