Bărbat prins de jandarmi în timp ce vindea produse contrafăcute pe plaja din Neptun

Depistat de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plajă. FOTO IJJ Constanța
Depistat de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plajă. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Constanța, aflați în misiune în zona de sud a litoralului, au depistat, joi, un bărbat care oferea spre comercializare mai multe parfumuri şi perechi de ochelari „la preț avantajos”, pe plaja din stațiunea Neptun.

Potrivit IJJ Constanța, bărbatul nu avea documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci de renume.

„Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Totodată, jandarmii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 5.500 de lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*