Motociclist ucis într-un accident rutier petrecut pe DN 39, între localitățile Neptun și Olimp

Bărbat rănit grav în urma unei coliziuni între un autoturism și un autotren, la ieșire din Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 34 de ani a murit în dimineața zilei de vineri, 20 august, într-un accident rutier petrecut pe DN 39, între localitățile Neptun și Olimp.

Potrivit Inspectoratului Poliție al Județului Constanța, poliţiştii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea accidentului în această dimineață, în jurul orei 04.25.

„Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o motocicletă, în urma căruia a rezultat decesul motociclistului, în vârstă de 34 de ani”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*