Concert Leo Iorga & Pacifica la Doors Club

Leo Iorga, fostul solist al trupelor Cargo, Compact și Schimbul 3, va cânta alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici duminică, 22 octombrie, la clubul Doors din Constanța.

Leo Iorga & Pacifica este o formulă muzicală cu care publicul din România s-a obișnuit să fredoneze cele mai îndrăgite refrene ale rockului românesc din anii 80-90. „Trenul pierdut”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândești din când în când la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu oare?”, „Prea mici sunt cuvintele”.
Teo Boar și Vlady Cnejevici (Pacifica) au deja un palmares viu în trupe de referință precum: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band și Mircea Rusu Band.
Duminică, 22 octombrie, de la ora 19:30, Doors Club vă așteaptă la o nouă seară de muzică bună și relaxare.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info și rezervări la tel: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*