VIDEO Tribute to Red Hot Chili Peppers la Doors Club

Afiș Romanian Hot Chili Peppers
Afiș Romanian Hot Chili Peppers

Doors Club propune constănțenilor, vineri, 5 mai, o întâlnire cu trupa tribute Romanian Hot Chili Peppers.

Romanian Hot Chili Peppers, pe scurt RoHCP, este o trupă formată din 5 membri, colegi și prieteni: Cosmin, George, Bogo, Andrei si Adi.
Au început proiectul tribute de mai putin de 2 ani. Deci se poate spune că sunt încă la început, deși au avut câteva zeci de concerte în formula de tribute, diverse setting-uri: de club majoritatea, dar și de festival, concerte în aer liber sau evenimente private.

S-au înființat în 2010, sub numele de „Patru Betze”, nume sub care au avut compoziții proprii: „Oltenitza”, „Furnalul”, „Pierde Vară”, „Just A Man” sau „Music”.
In paralel, au cântat coveruri din zona funk-rock-hiphop, gen Limp Bizkit, Lenny Kravitz, Cypress Hill, Fun Lovin Criminals, Red Hot Chili Peppers.

Insă mereu au avut o afinitate pentru Red Hot Chili Peppers.

Prin 2015, au decis să înceapă proiectul tribute RHCP, iar acest proiect le “vine mănușă”, atât prin prisma lui Cosmin, solistul vocal, care parcă e reîncarnarea lui Anthony Kiedis, dar și din cauză că ceilalti sunt fani veterani RHCP, s-au „școlit” în funk, l-au trăit, învățat și transformat apoi într-un fel de profesiune de credință.

Planurile de viitor sunt foarte importante pentru ei, dorindu-și să dezvolte acest proiect de suflet cât mai mult, să promoveze cât va fi posibil muzica RHCP și, nu în ultimul rând, să dezvolte comunitatea de fani Red Hot Chili Peppers pe care au început s-o creeze anul trecut.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului de marți, 2 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*