Competiții sportive pentru toate vârstele, la Ovidiu. Amatorii de tenis de masă și fotbal în sală sunt așteptați la înscrieri

Clubul Sportiv Ovidiu. FOTO Ctnews.ro

Primăria Ovidiu prin Clubul Sportiv Ovidiu organizează în perioada februarie – martie o serie de competiții sportive dedicate amatorilor pentru toate vârstele.

Primul eveniment este „Campionatul de Tenis de masă“ pentru amatori, ajuns la a II-a ediție, care se ține pe 22 februarie, începând cu ora 10.00 la Sala de sport Ovidiu.

La acest eveniment sunt așteptați să se înscrie iubitori ai acestui sport din orașul Ovidiu, la cele trei categorii:

  • cat I – Juniori 14-18 ani
  • cat II – Seniori 18-40 ani
  • cat III – peste 40 ani

Înscrierile sunt gratuite și se pot face până pe 20 februarie la Sala Sporturilor Ovidiu și la Centrul cultural „Elena Roizen“ – Bibliotecă, sau la numerele de telefon 0722.160.819 și 0723.980.367.

Al doilea eveniment sportiv este „Campionatul de fotbal în sală“ dedicat amatorilor se ține în perioada 13-22 martie, iar înscrierile se fac între 24 februarie și 10 martie la sediul CSO Ovidiu – Sala Sporturilor și la Centrul Cultural „Elena Roizen“ – bibliotecă. De asemenea, înscrierile se pot face și la numerele de telefon 0722.160.819 și 0723.980.367.

Vârsta minimă pentru a putea participa la această competiție sportivă este de 16 ani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*